Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un nou an academic la Școala Sanitară Slatina
14.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2245

A sunat clopoțelul și la Școala Postliceală Sanitară din Slatina. Elevii înscriși pentru specializările din domeniul sanitar i-au întâmpinat pe profesori cu flori și cu emoții, pentru că încep un nou an școlar. Conducerea școlii de stat le-a urat bun venit și mult succes în noul an.


 Deschidere de an școlar și la Școala Postliceală Sanitară din Slatina. Elevii și profesorii, alături de conducerea unității de învățământ, au dat startul unui nou an academic. Festivitatea de deschidere a avut loc în curtea școlii, cu respectarea măsurilor pentru prevenirea îmbolnăvirii de coronavirus. Primii au fost elevii din anul întâi, care și-au cunoscut cu emoții profesorii și au intrat pentru prima oară în această școală.
La Școala Postliceală Sanitară, vârsta nu contează. Proaspăt absolvenți de liceu sau persoane cu experiență în diferite domenii de activitate, toți cei înscriși au ales să studieze aici pentru a obține noi calificări.
Cinci specializări pot fi dobândite la această școală de stat: asistent medical generalist, asistent de farmacie, balneofiziochinetoterapie, cosmetician și tehnician maseur.
Iar profesorii le urează bun-venit și un an cu prezență fizică la ore.
Școala Postliceală Sanitară Slatina oferă absolvenților de liceu, cu și fără diplomă de bacalaureat, posibilitatea de a se pregăti, gratuit, în domeniul sanitar. În plus, o parte din stagiul de practică se desfășoară la clinici din străinătate, unde elevii pot învăța metode și tehnici noi de lucru, pentru specializarea aleasă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE