Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Şcoli fără cazuri Covid, dar în online
14.09.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 255

Şcoala a început în format fizic pentru toţi, însă nu toate unităţile de învăţământ sunt pregătite să primească elevii în bănci. Două şcoli din judeţul Olt sunt nevoite să îşi desfăşoare activitatea din faţa calculatorului sau să mute cursurile într-o altă clădire din localitate, din cauza unor lucrări de reabilitare nefinalizate.


 Noul an şcolar a început deja, însă nu toti copiii pot face ore la clasă cu profesorii. Două şcoli nu şi-au deschis încă porţile, pentru că se află în renovare, în timp ce elevii vor face cursuri de acasă. La nivelul judeţului, peste 400 de unităţi de învăţământ şi-au început activitatea faţă în faţă.
Chiar dacă incidenţa cazurilor de Covid-19 nu este atât de mare, cele două şcoli vor urma forma de învăţământ la distanţă. Este vorba despre Liceul Tehnologic „Ştefan Diaconescu” din Potcoava, acolo unde aproximativ 300 de elevi vor face cursurile online şi Grădiniţa cu Program Normal Nr. 2 Balş, unde cei mici îşi vor muta locaţia într-o altă sală din oraş.
Anul acesta, şcolile intră în sistemul de ore online atunci când incidenţa cazurilor de Covid-19 depăşeşte pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Anul trecut, şcolile se închideau când indicele de infectare ajungea la 3.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE