Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primii pași pentru viitorii meseriași
13.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 234

Și Liceul Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina a organizat un eveniment cu dublă semnificație. Festivitatea de deschidere a noului an școlar a fost continuată cu inaugurarea noului laborator electric. Directorul agentului economic partener spune că laboratorul a fost dotat cu aparatură de ultima generație, investiția valorând aproximativ 15.000 euro.


 Proiectul regional denumit „Ucenic Electrician” prinde contur și în județul Olt. Astăzi, elevii și profesorii Liceului Tehnologic „Alexe Marin” au deschis primul laborator electric modern.
Reprezentantul agentului economic partener le-a vorbit copiilor despre oportunitățile pe care le vor avea în acești trei ani, dar și despre posibilitatea de angajare, imediat după finalizarea studiilor.
Liceul Tehnologic „Alexe Marin” este prima unitate de învățământ din județul Olt care s-a implicat în proiectul regional „Ucenic Electric”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021