Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nerăbdători să înceapă școala
13.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 246

S-au întors la școală cu emoții și multă bucurie. Vorbim despre elevii Școlii Ștefan Protopopescu din Slatina, care au pornit, astăzi, în noul an școlar, încrezători și hotărâți să obțină numai rezultate bune. Peste 400 de copii au început astăzi activitatea la această școală din Slatina, cunoscută pentru dascălii ei și performanțele reușite împreună de aceștia cu elevii.


 A sunat clopoțelul astăzi și la Școala Gimnazială Ștefan Protopopescu din Slatina. Nerăbdători să înceapă școala și emoționați de revederea cu profesorii și colegii de clasă, elevii s-au adunat bucuroși în curtea unității de învățământ.
Emoții au avut și dascălii lor, care le-au urat bun-venit și un an cu prezență fizică la ore, pentru că doar așa pot fi obținute cele mai bune rezultate la învățătură.
Alături de dascăli și copii au fost și reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne, care au transmis mesajul ministrului Lucian Bode, la început de an școlar.
Festivitatea de deschidere a noului an școlar a început cu elevii mai mari. Ulterior și-au făcut apariția și copiii de la pregătitoare, dornici să vadă cum este la școală.
Deschiderea școlilor a fost făcută după un program scurt și cu participare restrânsă, în contextul prevenirii îmbolnăvirii de Covid-19. De mâine, însă, copiii se vor întoarce în bănci pentru a începe activitatea în anul 2021-2022.
La Școala Gimnazială Ștefan Protopopescu din municipiul Slatina sunt înscriși în noul an școlar 425 de copii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE