Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început școala! Poftiți în clase!
13.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 277

A sunat din nou clopoțelul, iar festivitățile de deschidere au adunat în curțile unităților de învățământ din Slatina sute de copii și părinți. Bucuria revederii colegilor și emoțiile prichindeilor care au pășit pentru prima oară pragul școlilor au fost trăirile care au pus stăpânire pe elevii slătineni.


 După mai bine de un an de pandemie, școlile au putut, din nou, să organizeze mult așteptata festivitate de deschidere. Pe noul teren de sport al Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă”, sute de elevi au pășit, din nou, cu emoții pentru a-și revedea colegii și profesorii.
Cuvântul „revedere” a fost, astăzi, pe buzele tuturor copiilor. Ei vor ca școala să se desfășoare doar în format fizic și au ambiții mari în ceea ce privește performanțele școlare.
Atmosfera de sărbătoare de astăzi a fost prezentă în aproape toate unitățile de învățământ din județul Olt. Singura excepție a fost la Potcoava, acolo unde clădirea liceului este în renovare. Până la finalizarea lucrărilor, elevii de aici vor susține activitățile școlare doar în mediul online.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021