Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„George Poboran”│Un nou început, o nouă filă de istorie
13.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 329

Ziua de 13 septembrie a avut o dublă semnificație pentru Școala Gimnazială „George Poboran”. Pe lângă tradiționala festivitate de deschidere, conducerea școlii a inaugurat noua statuie a îndrăgitului dascăl, autor al primei monografii a Slatinei.


 Despre viața și activitatea lui George Poboran se știu extrem de puține lucruri, iar numele său este cunoscut slătinenilor numai prin prisma faptului că o școală înființată în 1995 și o stradă din oraș îi poartă numele. În semn de recunoștință, conducerea unității de învățământ a inaugurat, astăzi, o statuie amplasată în fața școlii.
La eveniment au luat parte atât profesori, elevi, părinți, dar și reprezentanți ai Guvernului și ai instituțiilor județene.
Prin acest eveniment de marcă, Școala Gimnazială „George Poboran” a scris încă o filă de istorie a orașului nostru, în cinstea celui care și-a dedicat viața culturii și învățământului oltean.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021