Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oferta educațională în aer liber
10.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 714

Palatul Copiilor „Adrian Băran” a ieșit din tiparele clasice și și-a prezentat oferta educațională într-un mod inedit. Seara trecută, Parcul Tineretului a fost animat de momentele artistice deosebite ale elevilor de aici. Cu toții sunt nerăbdători să înceapă cursurille și îi așteaptă și pe ceilalți copii să se înscrie la palat.


 Veselie, distracție și voie bună. Aceasta a fost atmosfera de seara trecută din Parcul Tineretului. Responsabili cu întreținerea atmosferei au fost elevii și profesorii Palatului Copiilor „Adrian Băran”, care au ales să își prezinte oferta educațională într-un mod atipic.
Indiferent de vârsta pe care o au, elevii și profesorii de aici formează o adevărată familie.
Cursurile la Palatul Copiilor sunt gratuite, iar înscrierile se pot face pe tot parcursul anului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021