Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sună clopoțelul la Palatul Copiilor „Adrian Băran”
08.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 676

De luni, Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina își va deschide din nou porțile. Cadrele didactice de aici și-au prezentat oferta educațională în cadrul unei conferințe de presă. Noutatea din acest an este că s-a reînființat cercul de orientare turistică.


Din 13 septembrie va suna clopoțelul și la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina. Instituția este pregătită să-și primească elevii în cele mai sigure condiții, iar oferta educațională este una diversificată, spune directorul Ilie Brăileanu. Sub coordonarea cadrelor didactice, copiii pot să-și descopere vocația și să-și fructifice talentul.

Anul acesta sunt disponibile peste 30 de cercuri. Cultură, artă și sport sunt doar câteva domenii pentru care pot opta copii. Din acest nou an școlar va funcționa un nou cerc.
Chiar dacă cursurile vor începe pe 13 septembrie, înscrierile continuă până la sfârșitul acestei luni. Palatul Copiilor „Adrian Băran” are structuri și în orașele Corabia, Drăgănești Olt și Balș.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021