Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum funcționează facultățile?
05.04.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 203

Dacă modul de desfășurare a orelor în ceea ce privește școlile este în ceață, unitățile de învățământ din mediul universitar se bucură de reguli mult mai clare. Cursurile sunt exclusiv în mediul online, iar seminarele și laboratoarele de practică se desfășoară într-un format mixt.


Semaforul școlar nu afectează întreg sistemul de învățământ. Din cauza pandemiei de coronavirus, cursurile facultății din cadrul Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară Slatina se desfășoară exclusiv în format online. Seminarele și laboratoarele beneficiază, totuși, de un alt scenariu. Practic, elevii din primul și ultimul an vin fizic la facultate, în timp ce restul studenților participă la distanță.
Studenții spun că se descurcă și cu orele online, însă ar prefera să vină fizic la facultate. Chiar dacă nu au avut parte de un bal al bobocilor și nici de o sesiune față-n față, tinerii mărturisesc faptul că emoțiile sunt aceleași, mai ales în pragul examenelor.
Facultatea de Management și Dezvoltare rurală din cadrul USAMV Slatina are în acest moment un număr de 358 studenți. În vară, peste 80 de tineri vor absolvi cursurile facultății.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE