Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au apărut testele pentru Evaluarea Națională
23.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 115

Ieri au apărut primele teste de antrenament în vederea pregătirii pentru examenele de Evaluare Națională. Cadrele didactice și elevii așteptau cu interes aceste modele, iar de astăzi s-au și apucat de lucru.


 O lună mai au la dispoziție elevii claselor a VIII – a până când vor susține primele simulări de examen. Imediat ce primele teste de antrenament au apărut, Inspectoratul Școlar Județean Olt le-a postat în mediul online.
Cadrele didactice spun că aceste teste îi vor ajuta pe elevi să se obișnuiască mai mult cu examenul din vară. Imediat ce au fost publicate, profesorii au început diseminarea testelor în rândul elevilor.
Pentru tinerii din clasa a VIII – a, testele de antrenament au picat mănușă, mai ales că ei sunt prima generație care va avea un format de examen complet schimbat.
La finalul lunii martie, elevii de clasa a VIII – a vor susține prima lor simulare de Evaluare Națională. Pe 29 martie va avea loc proba la limba și literatura română, iar pe 30 martie, la matematică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021