Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Când la școală, când acasă
22.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 6008

Pentru elevii claselor V – VII și IX – XI semestrul al doilea al acestui an școlar este o nebuloasă. O săptămână au venit la școală, iar în cealaltă au stat acasă. Copiii recunosc faptul că aveau mai multe așteptări de la acest semestru și vor să stea cât mai mult în bănci.


 Pandemia de coronavirus a transformat școala într-un du-te-vino, care nu face altceva, decât să le inducă elevilor o stare de incertitudine. Pentru bobocii de la Colegiul Național „Ion Minulescu”, așteptările pentru primul an de liceu erau diferite.
Și pentru elevii de gimnaziu, semestrul al doilea a ridicat multe semne de întrebare. Ei spun că este destul de obositor să nu știe dacă săptămâna viitoare se mai duc sau nu la școală.
Decizia de funcționare a unităților de învățământ din județul Olt este actualizată săptămânal, în fiecare zi de vineri. În urma analizei epidemiologice efectuate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se vor stabili scenariile de funcționare a fiecărei unități de învățământ în parte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021