Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Când la școală, când acasă
21.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 6354

Pentru elevii claselor V – VII și IX – XI semestrul al doilea al acestui an școlar este o nebuloasă. O săptămână au venit la școală, iar în cealaltă au stat acasă. Copiii recunosc faptul că aveau mai multe așteptări de la acest semestru și vor să stea cât mai mult în bănci.


 Pandemia de coronavirus a transformat școala într-un du-te-vino, care nu face altceva, decât să le inducă elevilor o stare de incertitudine. Pentru bobocii de la Colegiul Național „Ion Minulescu”, așteptările pentru primul an de liceu erau diferite.
Și pentru elevii de gimnaziu, semestrul al doilea a ridicat multe semne de întrebare. Ei spun că este destul de obositor să nu știe dacă săptămâna viitoare se mai duc sau nu la școală.
Decizia de funcționare a unităților de învățământ din județul Olt este actualizată săptămânal, în fiecare zi de vineri. În urma analizei epidemiologice efectuate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se vor stabili scenariile de funcționare a fiecărei unități de învățământ în parte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE