Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│ De luni, undă verde la școală
19.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2966

În urma ședinței săptămânale a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt s-a actualizat lista scenariilor de funcționare a școlilor. Vădastra rămâne în roșu, iar în alte 28 de localități școlile vor funcționa în scenariul galben. La Slatina, indicele este sub un caz la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că de luni toți copiii se întorc în bănci.


 Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt au stabilit astăzi cum vor funcționa școlile din județ. Potrivit indicilor de infectare, elevii din comuna Vădastra vor sta acasă pentru încă o săptămână, iar în 28 de localități se va învăța după scenariul galben.
Vestea bună este că Slatina va funcționa în verde. Asta înseamnă că de luni, toți elevii vor veni în mod fizic la școală.
Decizia este valabilă doar pentru o săptămână. Vinerea viitoare, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt se va întâlni într-o nouă ședință.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021