Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│ De luni, undă verde la școală
19.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2852

În urma ședinței săptămânale a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt s-a actualizat lista scenariilor de funcționare a școlilor. Vădastra rămâne în roșu, iar în alte 28 de localități școlile vor funcționa în scenariul galben. La Slatina, indicele este sub un caz la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că de luni toți copiii se întorc în bănci.


 Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt au stabilit astăzi cum vor funcționa școlile din județ. Potrivit indicilor de infectare, elevii din comuna Vădastra vor sta acasă pentru încă o săptămână, iar în 28 de localități se va învăța după scenariul galben.
Vestea bună este că Slatina va funcționa în verde. Asta înseamnă că de luni, toți elevii vor veni în mod fizic la școală.
Decizia este valabilă doar pentru o săptămână. Vinerea viitoare, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt se va întâlni într-o nouă ședință.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021