Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O săptămână de școală, una în online
17.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1351

Bucuria revenirii la școală a durat doar o săptămână pentru elevii de gimnaziu și liceu. Orele au fost mutate din nou în online, din cauza creșterii indicelui de îmbolnăviri cu COVID-19. Majoritatea profesorilor, părinților și chiar a copiilor spun nu sunt de acord cu măsurile luate.


 Școala pe intermitent. Acesta este modul de funcționare al unităților de învățământ din Slatina în primele două săptămâni din semestrul II. Entuziasmați de faptul că au început școala în mod fizic, după doar o săptămână, cei mai mulți copii s-au întors în online. Din cauza faptului că Slatina a depășit pragul de un caz la mia de locuitori, toate școlile au fost nevoite să intre în scenariul galben. Asta înseamnă că elevii claselor V – VII și IX – XI stau acasă și participă la cursuri din fața laptop-ului sau a tabletei.
Vestea nu a picat tocmai bine pentru profesori și părinți. Ei sunt de părere că elevii ar trebui să vină fizic la școală, atât timp cât în școala lor nu există vreun caz de infectare cu noul coronavirus.
Vineri se va organiza o nouă întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt pentru a analiza evoluția ratei de infectare în fiecare localitate în parte. În cazul în care Slatina ar coborî din nou în scenariul verde, de luni, toți copiii ar urma să se întoarcă din nou în bănci.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021