Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Meseria se învață prin practică
11.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 350

Orele online s-au dovedit a fi un dezastru pentru cei care vor să învețe o meserie. Elevii spun că se bucură de faptul că s-au întors la școală și asta pentru că pot să deprindă mult mai ușor tainele meseriei dorite.


Reluarea cursurilor față-n față a venit ca o gură de aer proaspăt, atât pentru copii, cât și pentru dascăli. Orele online nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar pentru elevii liceelor tehnice, cursurile la distanță au reprezentat o perioadă dificilă. Meseria pe care au ales să o învețe este ca o brățară de aur, însă un bun meseriaș are nevoie de ore de practică.
Noua conducere a liceului spune că, de acum înainte, toată activitatea cadrelor didactice va avea în centrul atenției nevoile fiecărui elev în parte.
Schimbarea conducerii de la Liceul Tehnic „Alexe Marin” a adus și modificări în ceea ce privește perspectivele de viitor ale actului educațional de aici. Practic, noua viziune a directorului își propune îmbunătățirea și dezvoltarea relațiilor dintre unitatea de învățământ și agenții economici de pe platforma industrială a Slatinei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE