Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Le-a fost dor de școală
08.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 992

Entuziasmați și nerăbdători să revină la școală, să stea în bancă, să-și revadă colegii și profesorii. Sunt sentimentele elevilor slătineni pentru care a sunat clopoțelul în această dimineață.


După patru luni în care școala a fost mutată în online, elevii au revenit în sălile de clasă. Pentru unii a fost cea mai frumoasă zi de școală de până acum.

Școala online a fost povară și pentru părinții sau bunicii neobișnuiți cu tehnologia. Această zi a fost una cu emoții, spun ei.

Fiecare școală din oraș a fost pregătită pentru această zi, mult așteptată de părinți și copii. Este și cazul Liceului Teoretic Nicolae Titulescu. Aici, tot personalul a fost mobilizat pentru ca elevii să-și desfășoare orele de curs în condiții sigure.
Indiferent de scenariul de funcționare, elevii claselor primare vor veni fizic la școală pe parcursul acestui semestru. Singura posibilitate de a se întoarce în online este aceea ca localitatea să depășească o rată de infectare de peste 6 la mia de locuitori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021