Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Le-a fost dor de școală
08.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1075

Entuziasmați și nerăbdători să revină la școală, să stea în bancă, să-și revadă colegii și profesorii. Sunt sentimentele elevilor slătineni pentru care a sunat clopoțelul în această dimineață.


După patru luni în care școala a fost mutată în online, elevii au revenit în sălile de clasă. Pentru unii a fost cea mai frumoasă zi de școală de până acum.

Școala online a fost povară și pentru părinții sau bunicii neobișnuiți cu tehnologia. Această zi a fost una cu emoții, spun ei.

Fiecare școală din oraș a fost pregătită pentru această zi, mult așteptată de părinți și copii. Este și cazul Liceului Teoretic Nicolae Titulescu. Aici, tot personalul a fost mobilizat pentru ca elevii să-și desfășoare orele de curs în condiții sigure.
Indiferent de scenariul de funcționare, elevii claselor primare vor veni fizic la școală pe parcursul acestui semestru. Singura posibilitate de a se întoarce în online este aceea ca localitatea să depășească o rată de infectare de peste 6 la mia de locuitori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021