Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Creează-ți viața la pozitiv… plus!”
19.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 139

20 de elevi din cadrul Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” de la zi, seral și profesională sunt în grupul țintă al unui proiect de consiliere și de informare. Tinerii vor învăța de la psihologi cum să gestioneze emoțiile și stresul provocat de măsurile de restricție impuse de autorități.


Asociația Educație și Cultură pentru Viitor, alături de psihologii din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt au lansat un proiect prin care mai mulți elevi din cadrul Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” vor lua parte la diverse webinarii și ateliere de lucru prin care să deprindă anumite tehnici de gestionare a stresului și a emoțiilor.
Pandemia de coronavirus a afectat foarte mult sistemul de învățământ. Copiii care au început un nou ciclu școlar au putut să-și vadă colegii doar cu masca pe față. Contactul lor s-a limitat doar la unui vizual, asta din cauza faptului că măsurile de protecție impuneau păstrarea unei distanțe de siguranță.

Proiectul finanțat de Direcția Județeană de Sport și Tineret își propune să îmbunătățească starea de sănătate a tinerilor afectați de efectele măsurilor luate pentru prevenirea infectării și combaterea răspândirii coronavirusului, prin crearea echilibrului dintre minte, corp și suflet.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE