Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sprijin pentru elevi și dascăli
12.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 267

Părinții, elevii, dar și cadrele didactice care au nevoie de asistență psihologică în această perioadă critică pot apela la serviciile specialiștilor. Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt oferă servicii de sprijin psihologic și afectiv pentru toți cei care au fost afectați de această pandemie.


Pandemia de coronavirus a închis toate școlile din județ, iar pentru mulți elevi, acest lucru a reprezentat un șoc. Pentru școlile unde nu există consilieri psihologici, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt a deschis o linie verde prin care oferă asistență permanentă.
Chiar și cadrele care au nevoie de ajutor și de idei pentru temele de dirigenție sau pentru desfășurarea orelor online pot apela la ajutorul psihologilor de aici.
Serviciile Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt sunt disponibile de luni până vineri, în intervalul orar 8 – 16, atât prin intermediul adresei de email, consiliere@cjrae.ro, cât și telefonic, la numărul 0770.942.544.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE