Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olimpiadele școlare, anulate
03.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 164

Veste proastă pentru toți elevii cu rezultate excepționale la învățătură. Reprezentanții Ministerului Educației au anunțat că olimpiadele școlare nu se vor mai ține în acest an. Măsura vine ca urmare a numărului în creștere a cazurilor de coronavirus, iar, în acest context, organizarea de astfel de evenimente devine o misiune imposibilă.


Elevii de gimnaziu și de liceu au primit ieri o veste tristă din partea Ministerului Educației. Olimpiadele școlare nu se vor mai ține în acest an. Măsura a fost luată din cauza contextului epidemiologic actual. Practic, în condițiile în care numărul de cazuri de coronavirus crește de la o zi la alta, organizarea unor astfel de evenimente ar reprezenta un pericol pentru sănătatea copiilor.

Aproape în fiecare an, Colegiul Național „Ion Minulescu” a dat cei mai mulți olimpici din județ. Directorul liceului spune că această măsură va avea un impact semnificativ asupra copiilor de excepție, însă cadrele didactice vor avea grijă ca potențialul lor să nu rămână neexploatat.
Potrivit reprezentanților Ministerului Educației, varianta de olimpiadă online ar fi posibilă doar pentru anumite materii, însă acest lucru ar fi discriminatoriu. De aceea, toate competițiile școlare din acest an, la nivel național, au fost anulate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE