Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mediul online îi afectează pe elevi?
30.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 297

De la verde, la roșu – o situație la care elevii din județul Olt trebuie să se adapteze rapid atunci când clasa lor este mutată timp de 14 zile în mediul online. Aceste schimbări bruște afectează foarte mult procesul de învățare, deoarece incertitudinea care planează în jurul tuturor îi poate bulversa.


Pandemia de coronavirus a lovit unitățile de învățământ din Olt, încă de la începutul anului școlar. În fiecare zi, cel puțin câte o clasă de elevi este mutată în mediul online timp de 14 zile, iar copiii sunt nevoiți să se adapteze rapid. Problema apare la cei mici, deoarece ei reușesc să facă față cu greu acestei tranziții.

Schimbările bruște ale scenariilor de funcționare au un impact major asupra procesului de învățare al elevilor. Rezultatele au apărut încă de la începutul anului școlar, atunci când copiii au venit la școală cu multe goluri de materie din timpul semestrului anterior.

În această perioadă delicată, atât cadrele didactice, cât și părinții trebuie să fie mult mai atenți cu copiii. Aceștia au misiunea de a-i pregăti pentru toate scenariile cu care s-ar putea confrunta.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE