Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt │ Școlile intră și ies din online
29.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 5701

Rata de infectare la nivelul localităților din județul Olt este în scădere, însă, în continuare apar cazuri în rândul elevilor și al profesorilor. Un liceu, o școală gimnazială și 13 clase școlare au fost mutate în scenariul roșu timp de două săptămâni. Totuși, vestea bună este aceea că de luni, toți elevii din Caracal se vor întoarce din nou la școală, în scenariul galben.


Cazurile de COVID-19 continuă să apară în rândul elevilor și al cadrelor didactice. Din această cauză, mai multe clase de la unele școli din Slatina (Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”, Liceul Tehnologic Metalurgic și Școala Gimnazială Nr.3), Piatra-Olt, Balș și Sprâncenata vor funcționa timp de două săptămâni în scenariul roșu. În ședința de ieri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt, s-a aprobat și solicitarea venită din partea Liceului cu Program Sportiv. Pentru a preveni apariția unui focar, consiliul de administrație al școlii a stabilit să mute în scenariul roșu atât ciclul gimnazial, cât și cel liceal.

Potrivit ultimei hotărâri adoptate de Comitetul Județean de Urgență Olt, 23 de clase și-au reluat de astăzi activitatea față în față. Vestea cu adevărat îmbucurătoare este aceea că de luni, toți elevii din municipiul Caracal se vor întoarce la școală, dar în sistem hibrid.

La nivelul județului Olt, rata de infectare a scăzut la 0,83 la mia de locuitori. Cele mai mari valori sunt înregistrate la Caracal (1,97 cazuri la mia de locuitori), Slătioara (1,87), Priseaca (1,84) și Slatina (1,76). 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE