Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proiectul CRED îi ajută pe profesori
15.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 118

În această perioadă de pandemie, actul educațional a trebuit să se desfășoare după cu totul alte reguli. Școlile se mută dintr-un scenariu în altul, iar pregătirea online a profesorilor a devenit o necesitate. De aceea, Casa Corpului Didactic organizează din nou o serie de cursuri de formare și perfecționare didactică online, atât pentru învățământul primar, cât și pentru cel gimnazial.


Cerințele educaționale ale elevilor sunt în continuă schimbare, iar cadrele didactice din Olt vor să țină pasul cu modernizarea și dezvoltarea metodelor de predare și evaluare. Proiectul „Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți” (CRED) se bucură de un real succes în rândul profesorilor, mai ales în contextul epidemic actual, când școlile își schimbă scenariul de funcționare de pe o zi pe alta.
În Olt, au fost formate 8 grupe de cadre didactice. Potrivit directorului Casei Corpului Didactic Olt, Marius Bălașa, ponderea cea mai mare se află în rândul învățătorilor și a dascălilor de limba română, matematică și educație fizică.
Din cauza pandemiei de coronavirus, perioada acestui proiect a fost prelungită. Pentru a putea răspunde tuturor nevoilor cadrelor didactice, termenul limită a fost amânat până în luna august a anului 2022.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE