Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Perchezitii la sedii poștale și de curierat
13.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 276

7 percheziții au avut loc în această dimineață în municipiul Slatina și în comuna Rotunda, la persoane bănuite de evaziune fiscală cu țigări. Oamenii legii au descins și la sedii poștale, dar și de curierat, care ar fi implicate în rețeaua infracțională. Zeci de colete cu tutun pregătite pentru livrare, au fost găsite de polițiști în timpul perchezițiilor.


Descinderi în această dimineață în municipiul Slatina și în comuna olteană Rotunda. A fost vizată o rețea infracțională care se ocupa de contrabandă cu tutun.
Polițiștii împreună cu jandarmii au descins, atât la locuințele suspecților, dar și la sediul și punctele de lucru ale unui operator de servicii poștale și de curierat.
O percheziție a avut loc și în comuna Ipotești. Se pare că rețeaua infracțională era bine pusă la punct, în aceasta fiind implicate mai multe persoane.
De asemenea, în același dosar au avut loc mai multe percheziții în comuna Rotunda și lunile trecute. Oamenii legii au confiscat peste o tonă de tutun foi, care urma să fie livrată prin curierat către diferite persoane din țară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE