Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Azi la școală, mâine în online
21.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3120

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.


De la verde la roșu, peste noapte. Aceasta este situația cu care s-au confruntat mai multe localități din județul Olt în prima săptămână de școală. În urma apariției unor adevărate focare de infecție, unitățile de învățământ din Vădăstrița, Spineni și Tătulești au fost obligate să treacă în online.
Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, după prima săptămână de școală, mai mulți elevi, dar și cadre didactice au fost depistate pozitiv cu virusul SARS COV-2. Din fericire, niciuna dintre aceste persoane nu a avut contact cu școala.
Potrivit ultimelor situații din județ, 3 localități se află în zona roșie, 6 în zona galbenă, iar restul au rămas, în continuare, în zona verde.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE