Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă se cer bani de la părinți?
11.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 891

Șervețelele umede, dezinfectantul, măștile pentru copii sau hârtia igienică nu trebuie asigurate de părinți. Primăria Slatina alocă permanent sume importante tuturor școlilor și grădinițelor din oraș pentru a le asigura copiilor cele mai bune condiții. Cu toate acestea, părinții ne-au semnalat că vechile obiceiuri încă se păstrează, primind liste cu materialele igienico-sanitare pe care trebuie să le aducă.


În ultima perioadă, fenomenul de colectare a fondului clasei sau de aprovizionare cu materiale igienico-sanitare de către părinți, s-a mai aplanat. Mai există, totuși, cazuri izolate în care aceste practici se mențin. Recent, mai mulți părinți ne-au semnalat că învățătoarele, respectiv educatoarele, le-au trimis o „listă de cumpărături”. Concret, s-au cerut anumite cantități de șervețele umede, de săpun lichid și chiar de materiale dezinfectante. Reporterii OLT Tv au mers la unitățile de învățământ în cauză să vadă cum s-a ajuns în acest scenariu.
„Este vorba de o neînțelegere”, ne spune directorul unității de învățământ. Discuția de la care a escaladat toată această problemă a pornit de la măsurile „extra” pe care părinții le pot lua pentru proprii copii, nicidecum că școala nu ar avea materiale suficiente.
Pentru a afla dacă în școlile din Slatina încă se mai cer bani sau materiale pentru clasă, reporterii noștri au fost prezenți pe stradă și i-au întrebat pe oameni dacă s-au confruntat cu astfel de situații.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020