Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă se cer bani de la părinți?
11.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1060

Șervețelele umede, dezinfectantul, măștile pentru copii sau hârtia igienică nu trebuie asigurate de părinți. Primăria Slatina alocă permanent sume importante tuturor școlilor și grădinițelor din oraș pentru a le asigura copiilor cele mai bune condiții. Cu toate acestea, părinții ne-au semnalat că vechile obiceiuri încă se păstrează, primind liste cu materialele igienico-sanitare pe care trebuie să le aducă.


În ultima perioadă, fenomenul de colectare a fondului clasei sau de aprovizionare cu materiale igienico-sanitare de către părinți, s-a mai aplanat. Mai există, totuși, cazuri izolate în care aceste practici se mențin. Recent, mai mulți părinți ne-au semnalat că învățătoarele, respectiv educatoarele, le-au trimis o „listă de cumpărături”. Concret, s-au cerut anumite cantități de șervețele umede, de săpun lichid și chiar de materiale dezinfectante. Reporterii OLT Tv au mers la unitățile de învățământ în cauză să vadă cum s-a ajuns în acest scenariu.
„Este vorba de o neînțelegere”, ne spune directorul unității de învățământ. Discuția de la care a escaladat toată această problemă a pornit de la măsurile „extra” pe care părinții le pot lua pentru proprii copii, nicidecum că școala nu ar avea materiale suficiente.
Pentru a afla dacă în școlile din Slatina încă se mai cer bani sau materiale pentru clasă, reporterii noștri au fost prezenți pe stradă și i-au întrebat pe oameni dacă s-au confruntat cu astfel de situații.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021