Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lucrările la Școala „Vlaicu Vodă”, pe final
10.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 324

În timp ce, la nivel național, se fac scenarii pentru ca toți elevii să înceapă școala în toamnă, conducerea Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă” își apleacă acum atenția către sala și terenul de sport aflate în construcție. Stadiul lucrărilor este unul avansat, iar în viitorul an școlar, copiii vor putea face orele de educație fizică în condiții normale. Investiția este în totalitate susținută de Primăria Municipiului Slatina, banii provenind exclusiv din bugetul local.


Din toamnă, copiii care învață la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” vor avea parte de o surpriză plăcută. Acesta va fi primul an în care elevii nu vor mai face orele de sport în clasă sau în curtea interioară. Sala de sport a școlii, finanțată exclusiv de Primăria Slatina, este aproape gata, iar de la începutul lunii septembrie, va fi dată în folosință.
În ceea ce privește terenul de sport modern, lucrările sunt destul de avansate. Potrivit directorului Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă”, sunt șanse mari ca acesta să fie finalizat înainte de data de 14 septembrie.
În ultimii ani, Primăria Slatina a investit masiv în această ramură a educației. Strategia municipalității este aceea de a îmbunătăți și moderniza actul educațional, prin construcția de corpuri de clădire noi sau modernizarea și dotarea celor existente.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE