Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Note mari la examenul de titularizare
04.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 273

Ministerul Educației și Cercetării a publicat recent rezultatele obținute de profesori la examenul național de titularizare. La nivelul județului Olt, aproximativ 60% din candidații înscriși au reușit să obțină o notă mai mare sau egală cu 7. Rezultatele finale, după corectarea contestațiilor, se vor afișa în data de 11 august.


Cadrele didactice oltene care au susținut examenul național de titularizare în sistemul de învățământ și-au aflat astăzi rezultatele. La nivelul județului Olt, statistica este una îmbucurătoare. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, procentul de promovare este de aproximativ 60%, printre ei, numărându-se și 3 cadre didactice care au obținut nota maximă.
După afișarea rezultatelor finale din 11 august, Inspectoratul Școlar Județean Olt va organiza o serie de ședințe publice de repartizare a candidaților pe posturile declarate vacante.

Candidații care au obținut o notă mai mare sau egală cu 7, dar nu vor ocupa un loc de titular la catedră, vor fi repartizați pe posturile întregi sau pe fracțiunile de normă disponibile.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE