Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Din nou la grădiniță, în siguranță
31.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 9427

Inspectoratul Școlar Județean Olt a anunțat faptul că, începând cu luna august, în Slatina, va funcționa o singură grădiniță. Grădinița cu Program Prelungit nr.8 a făcut ultimele pregătiri pentru a-i întâmpina pe copii în cele mai bune și sigure condiții. Regulile de desfășurare a activității sunt stricte și trebuie respectate, astfel încât părinții să fie pe deplin convinși că micuții lor sunt protejați.


Grădinița cu Program Prelungit nr.8 din Slatina va fi singura unitate de învățământ preșcolar care își va deschide porțile în luna august. Pregătirile pentru redeschiderea grădiniței sunt finalizate, iar astăzi, conducerea unității ne-a arătat modul în care activitatea cu cei mici se va desfășura în această perioadă.

Înainte de a ajunge în sala de clasă, micuții vor fi îndrumați către grupurile sanitare, pentru a se spăla pe mâini. Personalul responsabil va supraveghea atent fiecare copil în parte, pentru a se asigura că întregul proces este făcut corespunzător.

În această perioadă delicată, și părinții trebuie să fie foarte atenți cu cei mici. Aceștia sunt sfătuiți să verifice în fiecare zi temperatura copilului acasă și să nu îl aducă la grădiniță dacă prezintă simptome de răceală. De asemenea, adulții trebuie să știe faptul că nu vor avea voie să aducă jucării de acasă, ci doar un rând de haine de schimb.
Copiii vor fi programați pe grupe, iar intrarea și ieșirea din grădiniță se va face după un orar strict. Conducerea Grădiniței cu Program Prelungit nr.8 din Slatina spune că toate aceste măsuri au fost adoptate pentru a elimina, pe cât de mult posibil, pericolul de îmbolnăvire.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE