Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Profesori pregătiți la Definitivat
30.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 207

Ministerul Educației și Cercetării a publicat recent rezultatele obținute de profesori la examenul național pentru definitivare în învățământ. La nivelul județului Olt, procentul candidaților care au obținut medii mai mari sau egale cu nota 8 a fost mare. Rezultatele finale, după corectarea contestațiilor, se vor afișa în data de 4 august.


Cadrele didactice oltene care au susținut examenul național pentru definitivare în sistemul de învățământ și-au aflat recent rezultatele. La nivelul județului Olt, statistica este una îmbucurătoare. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, procentul de promovare a fost mult mai mare față de anii anteriori.

Nu toți candidații au susținut proba scrisă până la capăt. Din cauza emoțiilor prea mari sau din cauza dificultății subiectelor, unele cadre didactice au decis să se retragă, fie înainte de începerea examenului, fie în timpul acestuia.


Cea mai mare notă la proba scrisă a examenului național de definitivat a fost obținut de un profesor de limba germană, respectiv 9,70, iar cea mai mică a unui profesor de sport, respectiv 2,40. Rezultatele finale, după corectarea eventualelor contestații, vor fi afișate în data de 4 august.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020