Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emoții mari la examenul de titularizare
28.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 388

Proba scrisă a examenului național de titularizare a avut loc astăzi, în două centre de examen: la Liceul Tehnologic Metalurgic și la Colegiul Național „Ion Minulescu”. Emoțiile au fost mari, mai ales pentru cei care l-au dat pentru prima dată. Și ei speră la o notă cât mai bună. Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august.


 Astăzi profesorii care vor să obțină un loc la catedră în sistemul de învățământ, au susținut examenul național de titularizare. La nivelul județului Olt, peste 450 de cadre didactice au candidat pentru 39 de discipline de concurs. Proba scrisă a început la ora 9, iar majoritatea au intrat încrezători în sala de examen.
Pentru unii candidați, emoțiile au fost atât de mari, încât, la finalul probei, în loc să își predea lucrarea, din neatenție, și-au anulat-o singuri.
În ceea ce privește dificultatea subiectelor, părerile au fost împărțite. Mulți au spus că au fost accesibile, însă au existat și voci care au susținut că cerințele au fost exagerate.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Olt, examenul s-a desfășurat în condiții normale, fără incidente. Toți candidații au trecut printr-un triaj epidemiologic la intrare și au fost obligați să poarte masca de protecție pe toată durata probei.
Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, iar cele finale, după corectarea eventualelor contestații, în data de 11 august.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024