Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emoții mari la examenul de titularizare
29.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 323

Proba scrisă a examenului național de titularizare a avut loc astăzi, în două centre de examen: la Liceul Tehnologic Metalurgic și la Colegiul Național „Ion Minulescu”. Emoțiile au fost mari, mai ales pentru cei care l-au dat pentru prima dată. Și ei speră la o notă cât mai bună. Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august.


 Astăzi profesorii care vor să obțină un loc la catedră în sistemul de învățământ, au susținut examenul național de titularizare. La nivelul județului Olt, peste 450 de cadre didactice au candidat pentru 39 de discipline de concurs. Proba scrisă a început la ora 9, iar majoritatea au intrat încrezători în sala de examen.
Pentru unii candidați, emoțiile au fost atât de mari, încât, la finalul probei, în loc să își predea lucrarea, din neatenție, și-au anulat-o singuri.
În ceea ce privește dificultatea subiectelor, părerile au fost împărțite. Mulți au spus că au fost accesibile, însă au existat și voci care au susținut că cerințele au fost exagerate.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Olt, examenul s-a desfășurat în condiții normale, fără incidente. Toți candidații au trecut printr-un triaj epidemiologic la intrare și au fost obligați să poarte masca de protecție pe toată durata probei.
Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, iar cele finale, după corectarea eventualelor contestații, în data de 11 august.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE