Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se fac înscrieri pentru BAC-ul de toamnă
16.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 145

Sesiunea de înscriere pentru Bacalaureatul de toamnă a început. Toți absolvenții de liceu, indiferent de promoție, care nu au reușit să promoveze acest examen, vor avea o nouă șansă. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, a doua etapă a examenului de BAC din acest an va avea loc în perioada 24 – 27 august.


Prima sesiune de Bacalaureat din acest an s-a încheiat, iar cei care nu au avut șansa de a-l promova îl pot susține în toamnă. Perioada de înscriere pentru sesiunea august-septembrie 2020 deja a început. Toți absolvenții de liceu, indiferent de promoția din care fac parte, se pot înscrie la secretariatul școlii pe care au absolvit-o, până în data de 24 iulie.
Potrivit noului calendar aprobat de către Ministerul Educației, sesiunea de toamnă a Bacalaureatului din acest an va avea loc la sfârșitul lunii august. Tinerii nu vor mai avea de susținut toate cele trei probe, așa cum s-a întâmplat în vară, ci doar la materiile la care nu au reușit să promoveze.
Inspectoratul Școlar Județean Olt a anunțat faptul că rezultatele inițiale vor fi publicate în data de 2 septembrie, până în ora 12. Tot în aceeași zi, candidații vor avea dreptul să depună contestațiile până la ora 20, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 5 septembrie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020