Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Condiții moderne pentru sport la „Vlaicu Vodă”
13.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 135

Proiectul de amenajare a sălii de sport și a terenului sintetic de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” continuă. Lucrările se află în stadii diferite, însă, conducerea școlii speră ca până la începutul anului școlar ambele spații să poată fi folosite. Investiția este finanțată de Primăria Municipiului Slatina, iar valoarea ei depășește suma de 2 milioane de lei.


Orele de sport efectuate în sălile de clasă, la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” nu vor mai fi o opțiune de luat în calcul, atunci când vremea va fi capricioasă. Începând de anul școlar următor, elevii vor beneficia de o sală de sport modernă și de un teren de fotbal dotat cu gazon sintetic, tribune și chiar un sistem de nocturnă.
Stadiile de execuție sunt, totuși, diferite. Dacă la sala de sport au mai rămas doar amenajările interioare, la terenul de sport, lucrările abia au început. Directorul școlii speră ca la începutul anului școlar ambele spații să poată fi folosite de elevi.
Valoarea totală a investiției este de 2,2 milioane de lei, iar banii sunt alocați exclusiv din bugetul local al Slatinei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020