Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au aflat la ce liceu au intrat
10.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 249

Astăzi a avut loc repartiția computerizată a viitorilor liceeni. Elevii au putut verifica pe baza codului, atât online, cât și la avizierul unităților de învățământ, dacă au intrat la liceul dorit. Cele mai mari medii de intrare sunt, în acest an, la Colegiul Național „Ion Minulescu”.


Toți absolvenții clasei a VIII – a care au promovat examenul de Evaluare Națională din acest an au aflat astăzi la ce liceu și specializare au fost repartizați. În acest an, cele mai mari medii de admitere din județ au fost la Colegiul Național „Ion Minulescu”.
Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, în perioada 13 – 16 iulie, absolvenții clasei a VIII –a, împreună cu părinții, sunt așteptați la școala unde au fost admiși pentru a depune dosarele de înscriere. Conducerea Colegiului Național „Ion Minulescu” a stabilit că elevii și părinții vor avea două intervale orare în care vor putea veni la școală.
Cea de-a doua etapă de repartizare a elevilor care nu au promovat examenul de Evaluare Națională, va avea loc în data de 24 iulie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020