Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au început înscrierile pentru titularizare
09.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 245

De astăzi, dascălii se pot înscrie la concursul național de titularizare. Examenul va avea loc la sfârșitul lunii iulie, iar candidații vor fi obligați să îl susțină cu mască și mănuși. Rezultatele inițiale vor fi afișate pe data de 4 august.


După o lungă perioadă de incertitudine, Ministerul Educației a anunțat că de astăzi a început perioada de înscriere pentru concursul de titularizare. Potrivit calendarului aprobat de minister, candidații au la dispoziție o săptămână pentru a depune dosarul de înscriere.
Până în acest moment, s-au ales două centre de evaluare, ambele din Slatina. Este vorba de Colegiul Național „Ion Minulescu” și Liceul Tehnologic Metalurgic. Concursul național de titularizare din acest an se va desfășura în condiții speciale. Candidații vor trece printr-un triaj epidemiologic și vor fi obligați să poarte mască de protecție și mănuși pe întreaga perioadă a probei.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Olt, primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, iar cele finale, după rezolvarea eventualelor contestații, pe data de 11 august.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020