Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă o sesiune de înscriere la „Titulescu”
06.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 878

Admiterea pentru absolvenții clasei a VIII – a la una din specializările vocaționale puse la dispoziție de Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” s-a încheiat. În prezent, toate locurile pentru profilul pedagogic au fost ocupate, însă pentru secția de arte plastice, au mai rămas locuri libere. Conducerea unității de învățământ a anunțat că pentru această specializare, va avea loc o nouă rundă de înscrieri, în data de 27 iulie.


A fost concurență mare pentru un loc într-o clasă cu profil pedagogic, la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina. Au fost chiar și 3 copii pe loc, iar departajare lor a fost una dificilă. În final, toate locurile au fost ocupate, atât la specializarea de învățător-educator, cât și pentru cea de educator puericultor.
Pentru secția de arte, unitatea de învățământ a pus la dispoziție un număr de 28 de locuri, însă nu au fost completate în totalitate, în prima sesiune. Conducerea unității a anunțat că pentru cei care doresc să se înscrie, dar nu au avut curaj sau au fost indeciși, se va organiza o nouă rundă de admitere. Cerințele sunt aceleași, însă, de data aceasta, liceul pune la dispoziția candidaților o echipă formată din profesori, care să îi ajute să își încarce lucrările pe un CD sau DVD.
Absolvenții care doresc să urmeze cursurile Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”, specializarea arte plastice, trebuie să știe că a doua sesiune de înscriere se va ține în data de 27 iulie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020