Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și ei au reușit
03.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 198

Sfârșitul de an școlar a fost cu emoții mari pentru zeci de copii instituționalizați din Olt, care au susținut examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat. Majoritatea au reușit să obțină note mulțumitoare, iar viitorul lor este unul promițător, spun reprezentanții instituției.


Și ei au trecut prin examenele vieții. Sunt elevii de gimnaziu și liceu cu măsură de protecție, care au trecut prin febra Evaluării Naționale și Bacalaureatului. Mulți dintre ei au reușit să obțină medii foarte bune.
Narcisa Barbu, din Slătioara face parte din marea familie DGASPC de 16 ani. Povestea ei este una emoționantă. Își amintește că între părinții ei existau multe certuri, iar mama a fost părăsită de tatăl ei. Din lipsa banilor, a fost nevoită să-și lase copilul în grija statului. A avut însă șansa să ajungă în sânul unei familii iubitoare, care i-a oferit suport financiar, înțelegere, dar mai ales iubire necondiționată. Narcisa este un exemplu pentru mulți dintre adolescenți, pentru că a reușit să promoveze bacalaureatul cu o medie bună.
Educația sau asistența socială sunt domeniile pe care ar vrea să le urmeze tânăra, iar viitor tot ce-și dorește este să aibă o familie și o carieră de succes.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt oferă sprijin financiar copiilor instituționalizați până la finalizarea studiilor universitare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020