Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Val de contestații la BAC
02.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 410

După afișarea primelor rezultate ale examenului de Bacalaureat, procentul de promovabilitate a fost de aproximativ 58%, în Olt. Elevii care au fost nemulțumiți de notele obținute au avut două zile la dispoziție pentru a solicita recorectarea lucrării. În județul Olt au fost depuse peste 1.000 de contestații.


În sesiunea iunie 2020, în județul Olt au promovat examenul de Bacalaureat 1.692 de candidați, ceea ce înseamnă un procent de 58,26%. Foarte mulți elevi au fost nemulțumiți de rezultatul obținut. Fie că au luat o notă de trecere sau nu, au ales să depună o contestație. La nivelul județului au fost înregistrate peste 1.000 de astfel de cereri de recorectare.
Profesorii sunt de părere că vor apărea diferențe de note și la BAC, așa cum s-a întâmplat la Evaluarea Națională. Și acum, este posibil ca diferența dintre nota inițială și cea finală să fie destul de mare.
Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat din acest an vor fi afișate în data de 5 iunie, până în ora 12.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020