Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimele emoții la Bacalaureat
25.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 201

Astăzi a fost ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat. Geografie, biologie, logică sau fizică au fost doar câteva materii pentru care elevii au putut opta. Și de această dată, masca de protecție a fost o problemă pentru tineri.


Peste 2.000 de absolvenți de liceu din județul Olt au susținut astăzi ultima probă scrisă a Bacalaureatului, cea la alegere a profilului și a specializării. Liceenii au ales să dea examen la una dintre materiile pe care au considerat că o stăpânesc cel mai bine. Tinerii au ieșit fericiți din centrele de examen și spun că subiectele au fost accesibile, fie că a fost vorba despre geografie, logică sau biologie.
Și de această dată masca de protecție le-a dat mari bătăi de cap elevilor. Nici acum nu s-au obișnuit cu purtarea ei pe întreaga perioadă a examenului, însă au avut voie să o mai lase de-o parte, pentru a putea respira. Chiar și-așa, masca a fost pentru ei un motiv în plus de stres și un factor disturbator.
Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de marți, în intervalul orar 16 – 19 și miercuri, de la 8 la 12.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020