Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copii de 10, la școlile de la țară
23.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 7157

25 de elevi din județul Olt au reușit să obțină media 10 la examenul de Evaluare Națională din acest an. Dintre aceștia, doi copii provin din mediul rural. Au muncit din greu, au fost atenți la ore, iar rezultatele au fost pe măsură. Bucuria a fost și mai mare când au aflat că au luat nota maximă la ambele materii, iar asta ne demonstrează tuturor faptul că se poate face performanță și în mediul rural.


Se poate face performanță în educație și în mediul rural. Acest lucru este demonstrat de cei 2 elevi din comunele Traian, respectiv Vitomirești care s-au aflat printre cei 25 de copii din județul Olt care au reușit să obțină media 10 la examenul de Evaluare Națională din acest an.
Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât niciunul dintre copii nu se aștepta să obțină nota maximă la ambele materii. Au sărit în sus de bucurie și s-au simțit mândri de reușita lor, atunci când au văzut rezultatele finale.
Cei doi elevi de 10 le urează mult succes viitorilor elevi de clasa a VIII – a și spun că ingredientele cheie ale reușitei sunt atenția la ore și învățatul constant acasă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE