Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copii de 10, la școlile de la țară
24.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 6740

25 de elevi din județul Olt au reușit să obțină media 10 la examenul de Evaluare Națională din acest an. Dintre aceștia, doi copii provin din mediul rural. Au muncit din greu, au fost atenți la ore, iar rezultatele au fost pe măsură. Bucuria a fost și mai mare când au aflat că au luat nota maximă la ambele materii, iar asta ne demonstrează tuturor faptul că se poate face performanță și în mediul rural.


Se poate face performanță în educație și în mediul rural. Acest lucru este demonstrat de cei 2 elevi din comunele Traian, respectiv Vitomirești care s-au aflat printre cei 25 de copii din județul Olt care au reușit să obțină media 10 la examenul de Evaluare Națională din acest an.
Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât niciunul dintre copii nu se aștepta să obțină nota maximă la ambele materii. Au sărit în sus de bucurie și s-au simțit mândri de reușita lor, atunci când au văzut rezultatele finale.
Cei doi elevi de 10 le urează mult succes viitorilor elevi de clasa a VIII – a și spun că ingredientele cheie ale reușitei sunt atenția la ore și învățatul constant acasă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020