Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BAC 2020: Greu la mate, ușor la istorie
24.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1080

Astăzi a avut loc cea de-a două probă a examenului de Bacalaureat. Elevii au susținut proba la materia obligatorie a profilului. Cei care au dat la istorie au mărturisit că subiectele au fost ușoare. Însă, pe cei de la profilul real, subiectele la matematica i-au cam pus în dificultate.


Emoții mari pentru absolvenții claselor a XII – a și a XIII-a din județul Olt. Astăzi au avut de susținut cea de-a doua probă de BAC, la materia obligatorie a profilului. Pentru cei care au terminat profilul uman, subiectele au fost ușoare, spun majoritatea candidaților.
Nu același lucru au spus și elevii claselor de real. Subiectele la matematică au avut un grad de dificultate de mediu spre greu. Subiectul al III – lea a fost cel care le-a dat cele mai mari bătăi de cap. Sper doar să fi rezolvat restul exercițiilor, pentru un rezultat bun.
Pentru absolvenții de liceu urmează proba la alegere a profilului. Elevii de real au de ales între materii precum chimia, fizica, biologia sau informatica, iar la uman între economie, psihologie, filosofie, logică sau geografie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020