Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se suspendă înscrierea pentru titularizare
23.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 215

Perioada de înscriere pentru concursul de titularizare din acest an a fost suspendată din cauza prelungirii stării de alertă de către autoritățile centrale. Asta înseamnă că și calendarul de desfășurare a examenului va fi decalat sau, mai rău, anulat. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Olt sunt optimiști și spun că vor căuta soluții alternative pentru cei care vor să fie titulari ai unei catedre.


În urma prelungirii stării de alertă, toate concursurile pe posturi, în instituțiile de stat, vor fi suspendate. Acest lucru are efecte negative și pentru sistemul de învățământ. Perioada de înscriere pentru titularizare a fost suspendată până la emiterea unui nou Ordin de Ministru în acest sens.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Olt, calendarul de desfășurare a concursului de titularizare va fi restabilit imediat ce stare de urgență va fi ridicată. În cazul în care aceasta va fi prelungită până la jumătatea lunii august, există riscul ca titularizarea din acest an să fie anulată. Cu toate acestea, inspectorii olteni sunt optimiști și caută soluții alternative pentru cei care vor să ocupe un post la catedră.
În cazul în care concursul național de titularizare din acest an va fi anulat, absolvenții unei facultăți de profil care vor să intre în sistemul de învățământ sunt cei mai afectați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020