Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ofertă generoasă pentru învățământul dual
23.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 193

Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina așteaptă o nouă generație de viitori meseriași. Pentru elevii care au absolvit ciclul gimnazial în acest an, unitatea de învățământ pune la dispoziție două clase de liceu, una de profesională și trei de învățământ profesional dual. Perioada de înscriere prevăzută de Ministerul Educației este 2 – 6 iulie.


Pentru absolvenții de clasa a VIII – a urmează perioada de înscriere la liceu, acolo unde fiecare copil va completa lista cu unitățile de învățământ și specializările dorite. Pentru anul școlar 2020/2021, Liceul Tehnologic Metalurgic vine în întâmpinarea elevilor cu o ofertă generoasă: două clase de liceu și 4 de profesională, dintre care trei sunt la învățământul dual. Electronist, electrician sau mecanic sunt doar câteva din specializările pe care școala le pune la dispoziție viitorilor meseriași ai Slatinei.
Liceul Tehnologic Metalurgic este prima unitate de învățământ din județul Olt care a adoptat ca formă de studiu, învățământul profesional dual. Directorul școlii spune că cererea pentru astfel de clase este mare și îi încurajează pe tinerii care vor să urmeze o meserie, să profite de toate avantajele pe care acest sistem le oferă.
Perioada de înscriere prevăzută în calendarul stabilit de către Ministerul Educației este 2 – 6 iulie, iar prima etapă a repartizării computerizate va avea loc în data de 10 iulie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020