Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Studii postliceale gratuite în domeniul industrial
22.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 195

Liceul Tehnologic Metalurgic Slatina a lansat ofertele educaționale pentru școala postliceală și școala de maiștri. Sunt disponibile 7 specializări, a câte o clasă fiecare, iar domeniile sunt diverse. Cei care doresc să urmeze o carieră în informatică, protecția mediului sau transporturi trebuie să știe că una din cerințele obligatorii pentru înscriere este fie absolvit liceul.


Absolvenții de liceul își pot continua studiile, din toamnă, în cadrul Liceului Tehnologic Metalurgic din Slatina, unde funcționează o școală postliceală și una de maiștri, cu o ofertă educațională generoasă . Pentru Școala Postliceală sunt disponibile 5 specializări, iar pentru cea de maiștri sunt 2 clase din domeniul mecanicii și al metalurgiei.
Înscrierile vor avea loc în perioada 3 – 21 august 2020. Cei care doresc să urmeze una din specializările puse la dispoziție de către unitate de învățământ trebuie să știe că cerințele de înscriere sunt diferite. Dacă pentru școala postliceală, una din condițiile de bază este absolvirea ciclului liceal, cu sau fără o diplomă de BAC, pentru școala de maiștri este nevoie și de acte sau adeverințe de la angajator care să ateste faptul că au o vechime de cel puțin 3 ani în domeniul pentru care solicită specializarea.
În fiecare an, de pe băncile Liceului Tehnologic Metalurgic ies sute de elevi pregătiți pentru a intra pe piața muncii. Mulți dintre absolvenți sunt angajați ai companiilor de pe platforma industrială a Slatinei, mai ales dacă au urmat specializări și stagii de practică în domenii căutate pe piața muncii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE