Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de posturi vacante în învățământ
21.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 690

Inspectoratul Școlar Județean Olt organizează în fiecare an concursuri de titularizare în vedere ocupării tuturor posturilor declarate vacante. Peste 80 de posturi întregi și peste 650 de fracțiuni de normă vor fi scoase la concurs în acest an. Cele mai multe locuri libere sunt la discipline precum muzica instrumentală, mecanică, industrie alimentară și limba rromani.


Inspectoratul Școlar Județean Olt organizează an de an concursuri de titularizare pentru a aduce la catedră dascăli calificați. Potrivit situației prezentate de reprezentanții inspectoratului, în acest moment, în toate unitățile de învățământ din județul Olt, sunt vacante peste 80 de posturi întregi și peste 650 de fracțiuni de normă.

La aproape toate disciplinele școlare există cel puțin câte un loc disponibil. Cele mai multe sunt la materii precum muzică instrumentală, mecanică, industrie alimentară, limba engleză și limba rromani.
Până în acest moment, Ministerul Educației nu a transmis metodologia și calendarul aferente susținerii concursului de titularizare. Îngrijorător este că în ultimii ani au avut loc restrângeri de catedre, iar în sistem vor fi din ce în ce mai puțini dascăli.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE