Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Măsuri de protecție pentru elevii olteni
18.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 120

Mai sunt doar două săptămâni până când unitățile de învățământ își vor redeschide porțile pentru elevii din anii terminali. Școlile fac în continuare pregătiri și achiziții pentru ca pe 2 iunie, copiii să învețe în cele mai sigure condiții. Inspectoratul Școlar Județean Olt a primit dispoziții ca în această perioadă să ofere școlilor câte 2 măști pe zi fiecărui elev sau cadru didactic.


Școlile oltene fac în această perioadă toate demersurile necesare pentru a-i primi pe elevi în cele mai bune și sigure condiții. Potrivit situației Inspectoratului Școlar Județean Olt, în acest moment, toate școlile din județ beneficiază de materiale dezinfectate, atât la intrare, cât și în sălile de clasă în care se vor desfășura cursurile.
În perioada în care școlile vor fi deschise, Inspectoratul Școlar Județean va distribui tuturor școlilor câte 2 măști de protecție pe zi pentru fiecare elev, cadru didactic, nedidactic și auxiliar. În acest fel, părinții vor scăpa de grija achiziționării de materiale de protecție, iar copiii vor putea veni la școală în condiții de maximă siguranță.
Potrivit metodologiei transmise de Ministerul Educației și Cercetării, în perioada 2 - 12 iunie elevii vor sta la școală 2 ore pe zi, pentru copiii de clasa a VIII – a, respectiv 3 ore, pentru cei de clasa a XII – a. Prezența la cursuri nu este una obligatorie, însă profesorii îi încurajează pe tineri să participe activ la aceste ore de pregătire, astfel încât să fie pe deplin pregătiți pentru examenele finale din vară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE