Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai puține probe la BAC
15.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 272

Ministerul Educației și Cercetării a anunțat faptul că probele orale ale examenului de Bacalaureat nu se vor mai susține în acest an. Calificativele pe care elevii trebuie să le obțină vor fi echivalate, însă guvernanții nu au stabilit cum anume se va realiza acest lucru. Cu toate acestea, elevii spun că măsura este una benefică și că în acest fel vor avea mai mult timp de învățat pentru probele scrise.


Examenul de Bacalaureat din acest an a dat naștere multor discuții contradictorii. După ce reprezentanții guvernului au anunțat luna trecută că probele orale de la Bacalaureat se vor ține în mod normal, au revenit asupra acestei discuții, anunțând, ieri, că probele orale vor fi anulate.
Reprezentanții elevilor spun că această măsură este una bună și că în acest fel, tinerii se vor putea concentra în totalitate asupra materiilor cerute la probele scrise.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Educației și Cercetării, competențele lingvistice și digitale vor fi echivalate, însă nu se specifică modul în care acest lucru se va realiza.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE