Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevi slătineni, în juriul unui festival internațional
15.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 128

50 de elevi slătineni, coordonați de profesorul de matematică Grațiela Popa, vor fi și anul acesta membri ai juriului Festivalului Internațional de Film Wonderfest. Tinerii vor avea de jurizat filme de scurt și lung metraj din întreaga lume. Ediția din acest an se va organiza exclusiv online.


Wonderfest este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume dedicate copiilor și adolescenților. Mii de tineri din toată lumea participă an de an la acest concurs cinematic pentru a juriza filme sau pentru a se întâlni cu vedete internaționale. România este reprezentată 50 de tineri jurați din Slatina, sub coordonarea profesorului de matematică, Grațiela Popa.
Adolescenții au rolul de jurați. Ei vor viziona mai multe de filme de scurt și lung metraj înscrise în concurs, iar în fiecare seară are loc câte o întâlnire virtuală, pe Zoom, acolo unde dezbat fiecare amănunt. Festivalul numără peste 3.000 de membri ai juriului din 52 de țări, care vor avea dificila misiune de a desemna un câștigător.
Tinerii vor vota filmul preferat în această seară de la ora 21, iar sâmbătă vor participa apoi, în sistem de videoconferință, la festivitatea de premiere a celor mai bune filme înscrise în prestigiosul festival Wonderfest.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE