Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oferte pentru studii în străinătate
13.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 161

Mai mulți tineri din Craiova, ambasadori juniori ai Parlamentului European, au venit astăzi la Slatina pentru a face o scurtă prezentare a Uniunii Europene și a ofertelor de studiu în străinătate. Evenimentul a avut loc în foaierul principal al Bibliotecii Județene, iar invitații au fost elevi ai Colegiului Național „Ion Minulescu”.


Ambasadorii juniori ai Parlamentului European de la Colegiul Național „Carol I” , din Craiova, au organizat astăzi, în incinta Bibliotecii Județene „Ion Minulescu”, o scurtă prezentare a Uniunii Europene și a posibilităților de studiu în statele membre. Aceste activități de informare fac parte dintr-un program european mai amplu.
Invitații evenimentului au fost elevi ai Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina. Ideea de a învăța într-o țară străină le surâde, dar deocamdată nu sunt foarte hotărâți să facă acest pas.
Este al patrulea an în care ambasadorii juniori desfășoară activități de informare în rândul elevilor din regiune. Mulțumită acestor campanii, elevii Colegiului Național „Ion Minulescu” află, în fiecare an, toate cerințele pe care un absolvent trebuie să le îndeplinească pentru a studia în străinătate.
 

minulescu ambasadorii parlamentului european oferte in strainatate
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020