Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oferte pentru studii în străinătate
13.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 437

Mai mulți tineri din Craiova, ambasadori juniori ai Parlamentului European, au venit astăzi la Slatina pentru a face o scurtă prezentare a Uniunii Europene și a ofertelor de studiu în străinătate. Evenimentul a avut loc în foaierul principal al Bibliotecii Județene, iar invitații au fost elevi ai Colegiului Național „Ion Minulescu”.


Ambasadorii juniori ai Parlamentului European de la Colegiul Național „Carol I” , din Craiova, au organizat astăzi, în incinta Bibliotecii Județene „Ion Minulescu”, o scurtă prezentare a Uniunii Europene și a posibilităților de studiu în statele membre. Aceste activități de informare fac parte dintr-un program european mai amplu.
Invitații evenimentului au fost elevi ai Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina. Ideea de a învăța într-o țară străină le surâde, dar deocamdată nu sunt foarte hotărâți să facă acest pas.
Este al patrulea an în care ambasadorii juniori desfășoară activități de informare în rândul elevilor din regiune. Mulțumită acestor campanii, elevii Colegiului Național „Ion Minulescu” află, în fiecare an, toate cerințele pe care un absolvent trebuie să le îndeplinească pentru a studia în străinătate.
 

minulescu ambasadorii parlamentului european oferte in strainatate
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020