Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Învățământul dual a fost șansa lor
13.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 286

Prima generație de elevi care au parcurs sistemul de învățământ profesional dual finalizează cursurile anul acesta. Elevii Liceului Tehnologic Metalurgic vor fi, astfel, primii specialiști care vor ieși de pe băncile școlii direct pe piața muncii. Conducerea școlii spune că mai mult de jumătate dintre absolvenți vor accepta ofertele de muncă ale agentului economic.


Liceul Tehnologic Metalurgic este un promotor important al tinerilor pe piața muncii, venind în fața elevilor cu o ofertă generoasă în materie de mecanică, electronică sau automatică. Prima generație de învățământ profesional dual se pregătește să intre pe piața muncii, asta după ce timp de 3 ani de zile, copiii au făcut practică alături de muncitorii calificați ai agentului economic.
Directorul școlii spune că toți au acumulat cunoștințe în domeniu, dar și deprinderi practice de care vor avea mare nevoie în meseria pe care și-au ales-o. De altfel, Liceul Tehnologic Metalurgic a fost prima unitate de învățământ din județ care a solicitat expres această formă de învățământ.
27 de tineri vor absolvi în vară această formă de învățământ, iar din statisticile preliminare, o bună parte dintre ei vor continua să lucreze în cadrul uzinei de aluminiu.
 

invațământ dual metalurgic primii absolvenți alro
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020