Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alimentație sănătoasă, corp sănătos
13.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 334

Sala de sport a Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” a fost astăzi gazda unui eveniment sportiv inedit, desfășurat alături de elevii mai mici de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”. Liceeni au dorit ca în acest fel să îi învețe pe copiii de gimnaziu importanța unei alimentații sănătoase și a unui program sportiv în dezvoltarea fizică și psihică. La finalul activității, gazdele au oferit participanților mai multe produse alimentare naturale.


Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” promovează în rândul școlilor ideea unui program alimentar și fizic adecvat, astfel încât corpul să se dezvolte într-un mod armonios. Liceenii au organizat astăzi o activitate sportivă alături de colegii lor mai mici de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”, care au învățat, prin joc, importanța unui stil de viață sănătos.
„Tinerii au uitat să mai facă sport” – aceasta este concluzia la care elevii Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” au ajuns, atunci când au demarat campania de informare în rândul copiilor de gimnaziu.
Această activitate face parte din programul EPASS România, Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” fiind școală ambasador al Parlamentului European.
 

licul economic slatina parteneriat viață sănătoasă școala vlaicu vodă
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020