Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viitorii contabili ai Slatinei
12.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3398

Una din specializările cele mai căutate ale Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” este aceea de tehnician în activități economice. Elevii îmbină într-un mod atractiv teoria cu practica, prin vizite la diferite societăți comerciale și bancare. Copiii învață cum să folosească banul, cum să țină o firmă în picioare sau cum să se comporte la un interviu de angajare.


Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” are în oferta școlară un profil foarte căutat pe piața muncii, cea de tehnician în activități economice. Domeniul este unul destul de vast, dar și foarte interesant. Copiii studiază contabilitate, fiscalitate, marketing, domenii care le sunt utile pentru găsirea unui loc de muncă bun. Profesorul lor de contabilitate încearcă să îi atragă către acest domeniu nu doar cu noțiunile teoretice, ci și cu vizite efective la diferite societăți din Slatina.
Au învățat cum să se comporte la un interviu de angajare, cum să economisească banii sau cum să folosească diverse sisteme IT.
Elevii spun că acest profil oferă mai multe oportunități decât unul teoretic. Au ocazia să plece de pe băncile liceului cu un bagaj important de cunoștințe, dar și abilități practice, esențiale în găsirea unui loc de muncă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020