Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viitorii contabili ai Slatinei
12.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3099

Una din specializările cele mai căutate ale Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” este aceea de tehnician în activități economice. Elevii îmbină într-un mod atractiv teoria cu practica, prin vizite la diferite societăți comerciale și bancare. Copiii învață cum să folosească banul, cum să țină o firmă în picioare sau cum să se comporte la un interviu de angajare.


Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” are în oferta școlară un profil foarte căutat pe piața muncii, cea de tehnician în activități economice. Domeniul este unul destul de vast, dar și foarte interesant. Copiii studiază contabilitate, fiscalitate, marketing, domenii care le sunt utile pentru găsirea unui loc de muncă bun. Profesorul lor de contabilitate încearcă să îi atragă către acest domeniu nu doar cu noțiunile teoretice, ci și cu vizite efective la diferite societăți din Slatina.
Au învățat cum să se comporte la un interviu de angajare, cum să economisească banii sau cum să folosească diverse sisteme IT.
Elevii spun că acest profil oferă mai multe oportunități decât unul teoretic. Au ocazia să plece de pe băncile liceului cu un bagaj important de cunoștințe, dar și abilități practice, esențiale în găsirea unui loc de muncă.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020